Ammovoli - Lyrje me boje ndertime guri

 

PASTRIMI ME RER HUKURI PERDORET NE [ANIJE] [SKAFE] [VARKA-PESHKIMI] UZINA FABRIKA NE NDERTESA TE NGRITURA ME KOLLONA HUKURI E SHUM TE TJERA PER HEQJEN E NDRYSHKUT NE PERGJETHSI NDERTIMET ME HEKUR. SI DHE LYERJE ME BOJE MABAS PASTRIMIT

SI DHE PASTRIMIT TE GURIT NE NDERTESA TE VJETRA KISHA. MANASTIRE. XHAMI.

DHE NDERTESA TE TJERA PRIVATE SI DHE NE DRU TE GJITHA KTO

 
 

AMMOVOLIA FILLOJ PUNEN E SAJ NGA VITI 1996 NE GREQI ME MAKINERIT ME TE REJA GJERMANE.

AJO PERBEHET NGA PRESIONI I LART I AJIRIT DHE RERE METALIKE.

E CILA PERDORET PER PASTRIMIN E NDRYSHKUT NE HEKUR E SHUM TE TJIRA

Designed & constructed by

 

Faqes - Firma - Ndrtimet - Adresa

Copyright 2009 - Dhimiter Lulemeja - Distomo Viotia 32005