Ammovoli - Lyrje me boje ndertime guri

Mirsvini ne faqen Internetit ton

Me te rejat e fundit

PASTRIMI ME RER HUKURI PERDORET NE [ANIJE] [SKAFE] [VARKA-PESHKIMI] UZINA FABRIKA NE NDERTESA TE NGRITURA ME KOLLONA HUKURI E SHUM TE TJERA PER HEQJEN E NDRYSHKUT NE PERGJETHSI NDERTIMET ME HEKUR. SI DHE LYERJE ME BOJE MABAS PASTRIMIT.

SI DHE PASTRIMIT TE GURIT NE NDERTESA TE VJETRA KISHA. MANASTIRE. XHAMI.

DHE NDERTESA TE TJERA PRIVATE SI DHE NE DRU TE GJITHA KTO

 
 

Pastrimi   i  kishes  me  ammovoli  si dhe  i  ber  edhe  armo 

   
 

Momenti   duke   punuar

 

Designed & constructed by

Punimi  i  gurit  ne  rrugica

 

Faqes - Firma - Ndrtimet - Adresa

Copyright 2009 - Dhimiter Lulemeja - Distomo Viotia 32005