Ammovoli - Lyrje me boje ndertime guri

 

PASTRIMI ME RER HUKURI PERDORET NE [ANIJE] [SKAFE] [VARKA-PESHKIMI] UZINA FABRIKA NE NDERTESA TE NGRITURA ME KOLLONA HUKURI E SHUM TE TJERA PER HEQJEN E NDRYSHKUT NE PERGJETHSI NDERTIMET ME HEKUR. SI DHE LYERJE ME BOJE MABAS PASTRIMIT

SI DHE PASTRIMIT TE GURIT NE NDERTESA TE VJETRA KISHA. MANASTIRE. XHAMI.

DHE NDERTESA TE TJERA PRIVATE SI DHE NE DRU TE GJITHA KTO

   
 

Dhimiter Lulemeja

Distomo Viotia
320 05

Tel 6974 110210

dhimiter@ammovoli.com

d.lulemeja@yahoo.gr

Designed & constructed by

 

Faqes - Firma - Ndrtimet - Adresa

Copyright 2009 - Dhimiter Lulemeja - Distomo Viotia 32005